Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Na jakiej grze www najlepiej zarobić PLN?

SeterN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Od kilku dni mnie dręczy pytanie: Na jakiej grze WWW najlepiej zarobić? Nigdzie nie znalazłem odpowiedzi na to pytanie, w związku z tym kieruje te pytanie do Was. Ostatnio na Allegro, zainteresowała mnie gra SeaFight, lecz nie przekonuje mnie do końca... proszę o konkretne wypowiedzi :)

534721413388468938793.jpeg

Opublikowano

Mi chodzi o gry WWW (przeglądarkowe) a nie o 4story -.- Co myślicie, o sprzedaży kredytów na DarkOrbit? Dawajcie jeszcze propozycje, i najlepiej jakiś opis.

534721413388468938793.jpeg

Opublikowano

W Tibię można grać też przez przeglądarkę.

A co do takich typowych to Plemiona, Margonem, Dark Orbit, Drakensang Online, S&F

: . . . . . . . . .,'´`. ,'``;
. . . . . . . . . .,`. . .`—–'..
. . . . . . . . . .,. . . . . .~ .`- .
. . . . . . . . . ,'. . . . . . . .o. .o__
. . . . . . . . _l. . . . . . . . . . . . /
. . . . . . . _. '`~-.. . . . . . . . . .,'
. . . . . . .,. .,.-~-.' -., . . . ..'–~`
. . . . . . /. ./. . . . .}. .` -..,/
. . . . . /. ,'___. . : /. . . . . .
. . . . /'`-.l. . . `'-. .'........ . .
. . . ;. . . . . . . . . . . . .)-.....l
. . .l. . . . .' — ........-'. . . ,'
. . .',. . ,...... . . . . . . . . . .,'
. . . .' ,/. . . . `,. . . . . . . ,'_____
. . . . . . . . . . .. . . .,.- '_______|_')
. . . . . ',. . . . . ',-~'`. (.))
. . . . . .l. . . . . ;. . . /__
. . . . . /. . . . . /__. . . . .)
. . . . . '-.. . . . . . .)
. . . . . . .' - .. .....-`

Opublikowano

Jak miałbym na jakiejś grze WWW zarobić to pierwszym pomysłem byłoby DO + jakiś bot. Później sprzedajesz takie konta na Alle ;-). Na Margonem jedyne co mi przychodzi na myśl to sprzedawanie zaproszeń na privy, jednak pierw trzeba trochę zainwestować, lub zostać nowym adminem, gdy stary dostanie bana ;p. Pewnie się zastanawiacie, czy coś takiego jest możliwe? Oczywiście Areś dostał admina na Prosperity po tym, jak Bellatrix dostała bana za sprzedawanie zaproszeń na Allegro. Na samym złocie mało zarobisz+ bdz trzeba je pierw jakoś zrobić.

oudcdy.jpg

/

Opublikowano

Strona moich kumpli nolifów i zielarzy ładne kokosy zbiera na margonemie,runescapie i głównie na Metinie (chociaż to nie gra www) Radziłbym ci się skupić naprawdę na Metinie bo ta gra jest bardzo popularna, łatwa dla kumatych i doświadczonych graczy mmorpg i często oszustwo wychodzi ci na dobre ;] aukcje na allegro aż się sypią ;D

"Nie ma wakacji, nie ma weekendów, nie ma urodzin, ZERO dni wolnych, bo każdy dzień jest ważny!"

Opublikowano

DarOrbit jest ciekawe... Sprzedawanie kredytów :P Lub SeaFight ....

Czekam, na dalsze wypowiedzi.

Dark orbit , teraz juz nie . Banuja za boty od 2 tygodni więc nie opłaca sie

Andromeda :P Kredki mozna z klanu a boty są

175001456602037225492.gif

• 8 miesięcy temu...
Opublikowano

Tylko DarkOrbit i Margonem. Botami tam długo nie zabawisz, lecz ogromna ilość użytkowników = ogromna ilość chętnych osób do kupna. Na grach www ciężko zarobić, lecz jak się zaprzesz to może coś wskórasz. 

Życie nie ma sensu, lecz śmierć tym bardziej

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...